Like Tree1Likes

Thread: Assassins Creed and Gears of War problem

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Showing results 11 to 20 of 23
  1. #11
    Experienced User
    Join Date
    26.03.2003
    Posts
    105

    Default

    Quote Originally Posted by ß View Post
    which safedisc message do you get ?

    also try that new tool that works well, DTE.

    they do both work so it's your side....
    thanks ß, but where do I download DTE from?

  2. #12
    ß
    ß is offline
    Experienced User
    ß's Avatar
    Join Date
    08.10.2005
    Posts
    494

  3. #13
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    ß, he doesn't have access to customer forum.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  4. #14
    ß
    ß is offline
    Experienced User
    ß's Avatar
    Join Date
    08.10.2005
    Posts
    494

    Default

    oh ok, i didn't even realize that it was for c/only and that he wasn't one. i don't automatically check. oh well...

  5. #15
    Experienced User
    Join Date
    26.03.2003
    Posts
    105

    Default

    any plans on making it publicly available soon?

  6. #16
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Author said it will be public some time when 304 is released.

    BTW your trial version already expired in November.
    Last edited by Blazkowicz : 20.01.2009 at 16:38
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  7. #17
    Experienced User
    Join Date
    26.03.2003
    Posts
    105

    Default

    Actually, the original does NOT play, unless I uninstall DT.
    I used a different email to register DT.

  8. #18
    Experienced User
    Join Date
    26.03.2003
    Posts
    105

    Default

    Original now plays after I cleaned up DT and re-installed.
    image still fails.

  9. #19
    Experienced User
    Join Date
    26.03.2003
    Posts
    105

    Default

    I can only conclude that YASU v1.5.8.111 does not work for games protected with safedisc 4.8x and later. The readme file does not list a single game that has been tested which has this protection. vIDE alone does not work either in this situation.

  10. #20
    Customer
    Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,314

    Default

    There are two (german) threads in DT forum that ensure Assassin's Creed is working fine in vIDE
    - without contrary reports.
    And be assured we'd have seen many reports if there was a problem with that title/SD version.

    One user had problems starting Assassin's Creed in vIDE (link).
    The solution was uninstalling DT lite.
    Do you have DT lite installed ?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •