Thread: Unable To Locate Component

Showing results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New User
    Join Date
    22.07.2008
    Posts
    1

    Default Unable To Locate Component

    Hey guys, need some help here.. Trying to use DaemonScript to load up some Mini Images for games, but I constantly get this error ..

    "This application has failed to start because imgenine.dll wes not found. Re-installing the application may fix this problem"

    Then this error pops up when I click on the 'OK' button on that error window ..

    "Error: DaemonTools Virtual Drives are Locked"

    I have tried re-installing both DaemonScript and Daemon Tools, but it didnt help.
    I've not had this problem with any DaemonTools before the current 4.30.00 version.

    Is this a new bug thats been introduced with the latest version of DaemonTools or is it an DaemonScript problem ?

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    DaemonScript is outdated and doesn't support version 4 if i remember correct.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3
    New User
    Join Date
    27.04.2007
    Posts
    4

    Default

    So now that DaemonScript v1.6.2 is no longer functioning with the new version of Daemon-Tools then is there any other scripting tool that can do what DS does?

  4. #4
    Experienced User

    Join Date
    23.03.2004
    Posts
    547

  5. #5
    New User
    Join Date
    30.10.2009
    Posts
    1

    Default

    I'm setup daemon . it error and not add the CD

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •