Page 1 of 2 12 LastLast
Showing results 1 to 10 of 12

Thread: Yasu under windows vista x64

  1. #1

    Default Yasu under windows vista x64

    Since i installed Windows Vista x64, iam unable to hide drives from securom 7x with yasu (Yasu version 1.04 and 1.05, with deamon tools x64 V4.08 HE)

    i allready uninstalled blindwrite.

    Are there other people that have the same problem under windows vista x64, and have a solution for me.

    greetz
    Last edited by maurits187 : 22.12.2006 at 19:47 Reason: incorrect english

  2. #2

  3. #3
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Tried to run YASU in admin mode?
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  4. #4
    Experienced User

    Join Date
    06.12.2005
    Posts
    191

    Default

    You must run it with administrator rights.
    Mejor morir de pie, que no vivir de rodillas.

  5. #5
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    Yes that is correct, you'll need admin rights for vista...
    simply "right click" on yasu.exe an select "run as administrator" (or similar).
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by sYk0 View Post
    Yes that is correct, you'll need admin rights for vista...
    simply "right click" on yasu.exe an select "run as administrator" (or similar).
    I allready tried it, but without any succes.

    Before Vista, I was runnig xp x64, there I had the same problem.
    But then the solution was uninstalling blindwrite.

    Now on vista. I haven't installed blindwrite, but I think may be I have to delete a file what makes a conflict with yasu.

  7. #7
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    i'll look at your problem A.S.A.P, which version of Vista x64 are you running, RC1 or VTM?
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  8. #8
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    Ok, i've updated Y.A.S.U to version 1.05b.
    The only difference with this version is that it fixes some issues with Windows Vista x64 (Tested on Windows Vista x64 RC1).
    I'll post here as soon as the file is ready for download.

    EDIT: @ maurits187, there should be no files that conflict with YASU... Another program perhaps, did you try any other tools b4 trying YASU?
    Last edited by sYk0 : 23.12.2006 at 12:09
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  9. #9
    New User
    Join Date
    17.06.2006
    Posts
    2

    Default

    Hi,

    Iґm trying to play "Star Wars - Empire at War" but Y.A.S.U didnґt run well because the game is detecting the Daemon Tools. My OS is a Vista 64.

    Can you help me ?

  10. #10
    New User
    Join Date
    17.06.2006
    Posts
    2

    Default

    Hi,

    Iґm trying to run "Star Wars - Empire at war" using a image loaded in Daemon Tools 4.08 but the game is detecting a virtual driver. Iґm using YASU 1.07 and my OS version is a Vista 64.

    Can you give a tip ?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •