Showing results 1 to 8 of 8

Thread: Help! Daemon 4.30.1 does not work in windows 2000

  1. #1
    New User
    Join Date
    24.10.2008
    Posts
    3

    Default Help! Daemon 4.30.1 does not work in windows 2000

    I have installed the latest version of Daemon Tools in Windows 2000. I cannot mount any disk image into a program. Such a message only appears: "Unable to mount image. File not acessible.

    What can I do? Please, give me an advice. May it be a special version of Daemon for Windows 2000?

    How can I work with Daemon Tools in Windows 2000?



    Thank you in advance.

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Known issue - please wait for an updated version.
    So far use DT Lite 4.12.4.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3
    New User
    Join Date
    24.10.2008
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Blazkowicz View Post
    Known issue - please wait for an updated version.
    So far use DT Lite 4.12.4.


    Tell me please, if I buy DAEMON Tools PRO, will it resolve my issue? A new game Xenus 2: White gold has been relesed. It has StarForce protect. I have read in other forums that only DT lite 4.30.1 can get through StarForce protect.

  4. #4
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    That is wrong.

    DT Pro can also beat StarForce.
    Regarding StarForce version on that specific game - you have to install a 3rd party driver, so it would work with DT.

    Latest DT Pro shouldn't have that issue.


    Also don't press 5 times on reply button.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  5. #5
    New User
    Join Date
    24.10.2008
    Posts
    3

    Default

    sorry for so many messages. There were some problems with my internet. I failed to remove them

  6. #6
    New User
    Join Date
    15.01.2010
    Posts
    2

    Default

    Is this Problem known too?




  7. #7
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    What service pack do you use?
    The problem is not reproduced on Windows 2000 sp4.

  8. #8
    New User
    Join Date
    15.01.2010
    Posts
    2

    Default

    Win 2000 Prof. 5.0.2195 Service Pack 4
    Graphic-Card: ATI Rage 128 @ 1280x1240-16Bit

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •