Page 3 of 3 FirstFirst 123
Showing results 21 to 23 of 23

Thread: Assassins Creed and Gears of War problem

  1. #21
    Experienced User
    Join Date
    26.03.2003
    Posts
    105

    Default

    Quote Originally Posted by Terramex View Post
    There are two (german) threads in DT forum that ensure Assassin's Creed is working fine in vIDE
    - without contrary reports.
    And be assured we'd have seen many reports if there was a problem with that title/SD version.

    One user had problems starting Assassin's Creed in vIDE (link).
    The solution was uninstalling DT lite.
    Do you have DT lite installed ?
    I do have DT Lite installed as well. I'll update this thread presently...

    BINGO! Worked like a charm. Thanks Terramex.
    Might be a good idea to put this kind of info in the product release notes?!?
    Last edited by professorx : 30.01.2009 at 23:22

  2. #22
    Customer
    Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,573

    Default

    Quote Originally Posted by professorx View Post
    Might be a good idea to put this kind of info in the product release notes?!?
    It's no general problem. I also had a parallel installation of Pro/lite without problems.
    And with the current build parallel installations aren't possible anyway

  3. #23
    New User
    Join Date
    26.01.2008
    Posts
    17

    Default

    I wonder which image format u selected? and should I pay any other attention to make a safedisk protected game?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •