Page 1 of 3 123 LastLast
Showing results 1 to 10 of 23

Thread: Search function not working properly

  1. #1
    Customer
    Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,572

    Default Search function not working properly

    Some key words don't bring any result at all, e.g. try please

    Further, when browsing all posts of a user only the last 500 posts are shown.
    I'm not employed by Disc Soft and my views do not necessarily reflect the ones of the company.

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    That example contains words which are very common, therefore search engine ignores them.
    Also you can search for them directly if you put the word into two *
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3
    Customer
    Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,572

    Default

    Okay, *please* brings 3 results.
    I can't believe the community is that impolite

    Regarless of my maybe unsuitable example there seem to be topics i just
    can't find anymore though using key words that worked before.
    I'm not employed by Disc Soft and my views do not necessarily reflect the ones of the company.

  4. #4
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    I'll investigate this problem.

  5. #5
    Experienced User

    Join Date
    28.10.2005
    Posts
    322

    Default

    Any results yet? Because of the buggy searchengine I guess the rumours of deleted threads came up because the searchfunction was not able to bring some threads back to light again.

  6. #6
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    I think it's the old problem. At least it already occured about two months ago. I'm trying to find solution.

    Terramex, please make some examples, which worked correctly before.

  7. #7
    Customer
    Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,572

    Default

    @Sway
    e.g. root, architecture

    Just choose any thread, pick a word, and check whether you can find it
    I'm not employed by Disc Soft and my views do not necessarily reflect the ones of the company.

  8. #8
    Experienced User

    Join Date
    28.10.2005
    Posts
    322

    Default

    Well, really really offtopic... But on the other hand not really worth to open a new thread... What about changing the smilies used in here? Imho the "wink" and "verwirrt" smilies are looking way to agressive I think. What about the good old yellow ones used in a million other forums?

    Cheers

  9. #9
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Quote Originally Posted by Terramex View Post
    @Sway
    e.g. root, architecture

    Just choose any thread, pick a word, and check whether you can find it
    Thanks!
    Quote Originally Posted by A.Hecka View Post
    Well, really really offtopic... But on the other hand not really worth to open a new thread... What about changing the smilies used in here? Imho the "wink" and "verwirrt" smilies are looking way to agressive I think. What about the good old yellow ones used in a million other forums?
    Of course the old yellow smiles are more habitual, but they don't correspond to DT style This problem needs to be discussed with our designers.

  10. #10
    UKRAINIAN TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR
    oder2's Avatar
    Join Date
    29.09.2005
    Posts
    368

    Default

    Well, perhaps you need to change color channels to map yellow into blue.

    [edit]
    On the other hand, did anyone see any nice and sweet daemons? >:-)
    Last edited by oder2 : 13.08.2009 at 16:55

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •