Showing results 1 to 8 of 8

Thread: Can't mark forums read

  1. #1
    UKRAINIAN TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR
    oder2's Avatar
    Join Date
    29.09.2005
    Posts
    368

    Default Can't mark forums read

    When I try to select "Mark Forums Read" from "Quick Links" menu on the top I get the following error

    Your submission could not be processed because a security token was invalid.

    This error is showing up for quite a long time already and I can't find any workaround for it (logging off/on does not help).
    Any ideas?

  2. #2
    Experienced User

    Join Date
    23.03.2004
    Posts
    547

    Default

    Same problem here.

  3. #3
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    It is a known issue, vBulletin bug.
    Mark as Read Error message VB3.8.5 - vBulletin Community Forum - Projects

    Waiting for a fix...

  4. #4
    UKRAINIAN TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR
    oder2's Avatar
    Join Date
    29.09.2005
    Posts
    368

    Default

    Well, and did anyone tell them something has to be fixed? It have been ages since the bug is there.
    Is not this case a perfect indication what a "beautiful" thing is to be a hostage of open source?

  5. #5
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Fixed for 'Forum Tools' menu. Will be fixed for Quick Links asap.

  6. #6
    UKRAINIAN TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR
    oder2's Avatar
    Join Date
    29.09.2005
    Posts
    368

    Default

    The problem still persists.

  7. #7

    Default

    Yep, I doubt that it will ever be fixed
    "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster"

  8. #8
    Experienced User

    Join Date
    23.03.2004
    Posts
    547

    Default

    I'm sure it will be fixed

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •