Showing results 1 to 2 of 2

Thread: ISO setup closes after 10-15 seconds

  1. #1

    Ausrufezeichen ISO setup closes after 10-15 seconds

    So basically it's this, ISO setup closes after 10-15 seconds. It doesn't matter if it is installing or not. It just closes. And apparently
    I don't know why it is happening, because first of all I had the exact same ISO setup completed before.(one of my hard drives died so I am forced to re-install the program)
    And apparently after checking the event viewer there is nothing that indicates any sort of error. So I'm puzzled, but then again my knowledge wouldn't let me understand anything even if it would be there.

    I've tried re-installing Daemon tools.(lite version) The Uninstall and then delete all related files, so that it's a clean uninstall. Needless to say, that didn't work. Did the malware and virus scan. I did have some malware in my system, but since after i cleaned i did the same procedure nothing changed. I don't think that malware was at fault here. And virus scan didn't find anything.
    So I basically don't know what to do. Help is appreciated.

  2. #2
    Administrator

    SUPPORT1's Avatar
    Join Date
    07.02.2012
    Posts
    311

    Default

    Hello,

    Untypical behavior. Does problem happen with all images or with the specific one? Only with ISO or any image formats else?
    Don't worry! Be Happy!

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •