PDA

View Full Version : Cant get running. "unable to add adaptor, reboot" error but this does not fix it!



puppetj
10.03.2006, 00:31
after i install software its run it then, down in the systemtray found new hardware pops ups asks to reboot, also from daemon tools i get "unable to add adaptor, reboot is required" i reboot beacuse of these messages..and after reboot still saids the same thing!!...i reboot like 10 times, what the hell??? can even get daemon tools running!

puppetj
10.03.2006, 19:33
30 views and no help? come on..why do i have to get the rare probelms

puppetj
12.03.2006, 09:30
Someone PLEASE HELP ME!!!!