PDA

View Full Version : Loading BIN/CUE off network



Machstem
04.08.2003, 18:16
Hi all,

I have to say, I don't really have any problems with daemon-tools, other than this problem.

I have Windows XP running on both computers, and the file-rights seem OK, but when I try and load a BIN/CUE file or ISO file within d-tools, I get a crash, complete reboot of the client machine.

Is there a way to do this without having it crash?

Could it be a rights issue?

Thanks guys...and girls

Andareed
04.08.2003, 18:41
This is a known issue.

Are you using dtools 3.33?

gen128
05.08.2003, 18:20
i was in the same situation and i had to change my network cark

soNNe
01.09.2003, 18:03
I am using the latest version (3.33) but i still have this problem

i have mountet a samba share on my XP Pro SP1 to H:
but when i mount a ISO or CUE/BIN that is placed on H:
i get an instant reboot

i can see a error message pop up but i cannot see what it says
because it is rebooting very quickly

Copytrooper
01.09.2003, 18:52
Disable automatic reboot in case of BSOD, and youÒ‘ll see the message.

frankd
09.10.2003, 14:08
Operating System: Windows 2000
Burning Software: disk juggler
Anti-virus Software: Norton corporate edition 7.6
DAEMON Tools Version: 3.33

Hi,

I to experienced that changing the nic is a 'solution'. But it's not cheap

Is there already an other solution for this problem? I don't want to change 15 nic's for daemon tools to work.

Greetz

Copytrooper
09.10.2003, 14:09
Try Daemon Tools 3.41 :idea:

frankd
09.10.2003, 14:30
Try Daemon Tools 3.41 :idea:
Works great as expected. Thx for the quick respons