PDA

View Full Version : Mounting ISO within ISO



JackJack
29.06.2006, 18:48
I have a ISO image (ISO_1.iso) which contain just one file - another ISO image (ISO_2.iso)!

When I mount ISO_1.iso - I see the CONTENTS of ISO_2.iso - not ISO_2.iso as a FILE!



ISO_1.iso <---- Image mounted
--> ISO_2.iso <---- Expected contents
---> my_files <---- Actual contents
Is this a bug? Mounting ISO_1.iso in ISObuster is correct.

AnalCobra
29.06.2006, 22:01
Mount the iso1 which contains the iso2 into a virtual drive of DT. Make sure you have created 2 virtual drives. Then mount the iso2 into the 2nd virtual drive. Now you can access the file from the iso2 through the 2nd virtual drive.

Underheaven
30.06.2006, 03:05
I have a ISO image (ISO_1.iso) which contain just one file - another ISO image (ISO_2.iso)!

When I mount ISO_1.iso - I see the CONTENTS of ISO_2.iso - not ISO_2.iso as a FILE!



ISO_1.iso <---- Image mounted
--> ISO_2.iso <---- Expected contents
---> my_files <---- Actual contents
Is this a bug? Mounting ISO_1.iso in ISObuster is correct.
Can you reproduce this situation with some small < 50MB files you can upload to rapidshare.de?