PDA

View Full Version : I was able to play the game but today it doesn't work



FCBar
19.07.2006, 05:57
Where can i get antisecurom??? pls tell me

AnalCobra
19.07.2006, 10:33
Where can i get antisecurom??? pls tell me You can get it at the d-load section on this site (see the link at the left side). Then go to 3rd party add-ons for v4 and there it is: SecuROM Loader 1.2!

FCBar
19.07.2006, 19:18
Thx for that. Yesterday i mounted the image, then i used SR7 to hide it and then i used CureRom and i was able to play the game. Now when i tried to play the game today it wont works :confused: omfg what can be the problem now?

AnalCobra
19.07.2006, 20:13
Thx for that. Yesterday i mounted the image, then i used SR7 to hide it and then i used CureRom and i was able to play the game. Now when i tried to play the game today it wont works :confused: omfg what can be the problem now?
Which game? And how did you create the image (program and settings used)?

FCBar
20.07.2006, 02:20
it is .bwt image and i mounted with Daemon Tools... then i used SR7 to hide the virtual drive and finally CureRom and the game worked and i was able to play 2 games. Then when i restarted my pc i tried to play again but it wont works for me :(....

Kitna
20.07.2006, 03:33
We would love to help. Try answering these questions.


Which game? And how did you create the image (program and settings used)?

Underheaven
20.07.2006, 11:15
split from AntiSecuROM AutoLoader into separate thread