PDA

View Full Version : Set number of devices



crowpower7
23.07.2006, 08:22
I have unmounted all virtual drives in DT4 and tried to set the number of devices to one so I can mount one image, but get the following message
DeviceSCSI\CdRom&Ven_HI5220A&Prod_VEQ742Y&Rev_1.0\5&df9ec5b&0&020 has outstanding handles

Can anyone please resolve this problem?

Thanks

Copytrooper
23.07.2006, 11:29
Either press ignore or disable InUse check in options.

crowpower7
24.07.2006, 04:10
Copytrooper

Pressing ignore then rebooting, disables the number of devices, and then selecting one device goes through the sames procedure as before with no result, and there is no "InUse" option in Options in DT4.

FordPrefect
24.07.2006, 09:46
Options -> InUse Check
Maybe you still use v4.0? If so, update to 4.03

crowpower7
25.07.2006, 10:55
FordPrefect

Have installed DT 4.03 and solved all problems, thanks