PDA

View Full Version : Automount doesn't work any more since DT 3.41



otack
04.10.2003, 10:16
Operating System: Windows 98SE
Burning Software: InstantCD+DVD (6.4.0.30) und Nero 5.5.10.42
Anti-virus Software: None
DAEMON Tools Version: 3.41

Hi Folks,
since the last Version of DT 3.41 the automount doesn't work any more. Everytime i restart my PC the device is empty.

DT ist startet properly but unmountet.

Ciao Arthur

pdukers
06.10.2003, 18:06
Operating System: W98 SE
Burning Software: alcohol 1.4.6.(build 711)
Anti-virus Software: AVG freeware
DAEMON Tools Version: 3.41

I have exactly the same problem. Autostart and automount selected in options and daemon tools is present in the startup. I try to mount an mds file, haven't tried other types of images yet.

Copytrooper
06.10.2003, 19:12
We're working on the issue, so be patient.

pdukers
07.10.2003, 17:14
Thanks

Freeze
13.10.2003, 14:09
Operating System: XPpro
Burning Software: Nero 6.0.0.9
Anti-virus Software: NAV2k4
DAEMON Tools Version: 3.41

i had the same problem...

Solution:

set HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Cdrom\Autorun to 1

and the autoinsert notification should work again

Freeze

pdukers
13.10.2003, 20:45
Seems like the key does not exist in my W98SE registry. But thanks for trying to help.

Copytrooper
13.10.2003, 21:54
This reg-key has nothing to do with automount!?

Freeze
14.10.2003, 08:16
oops :oops:

sorry i swapped autoinsert and automount...

otack
14.10.2003, 19:48
It seems it has to do with Win98. The most people of mine uses WinXP and there is no problem with the automount feature. Only my PC/OS has that problem.

I can mount manually after every boot and any other feature works fine. But i forget this man. mount sometimes and its not so funny.

But thanks for your help.

Arthur

Andareed
14.10.2003, 19:57
We have confirmed that this is only a win9x problem - it will be fixed in the next version.