PDA

View Full Version : awxDTools: "can't register contextMenu"



FeroxLux
31.10.2006, 10:08
Hi!

After installing DAEMON Tools 4.0.6 X86 i wanted to install awxDTools for V4 - 32bit-version. But at the end of installation of awxDTools i get the message "can't register contextMenu" and the setup-program freeze.

What's the problem?

Best regards
FeroxLux

Blazkowicz
31.10.2006, 10:49
Do you have administrator rights?

FeroxLux
31.10.2006, 14:15
Do you have administrator rights?

Hi!

Yes, I have administrator rights. I operate with Windows XP Pro SP2.

Best regards
FeruxLux

AnalCobra
31.10.2006, 18:07
Do you have a firewall or antivirus installed?
Try installing it when both of them are disabled.

FeroxLux
31.10.2006, 21:58
Do you have a firewall or antivirus installed?
Try installing it when both of them are disabled.

Hi!

I tried this, but I have still the same problem. I also tried to shut down all possible services before the installation.

Best regards
FeroxLux

Dan203
03.12.2006, 22:46
Did you ever find a fix for this? I lost my context menu for version 3.x when I installed Virtual PC. I decided to try to fix it by upgrading to 4.x and then installing the new extension. However now I'm getting this "can't register contextMenu" error.

Dan

kramed
02.02.2007, 12:56
Try reinstalling, I remember that that happened to me before but I tried to install it again later and it worked. Ive always found awxDTools to be very twitchy, I wish there was a new version to iron out the kinks.