PDA

View Full Version : Problems with mount images



ludwik_mistrz
03.07.2007, 13:45
Hi,

I mount image to virtual device, then I restart Windows, and the image is now unmount.

I have Daemon Tools v4.09HE.

What shall I do to make the image always be mount?

Please help me

HobbyFreak
03.07.2007, 16:19
you must activat Automount.

Blazkowicz
03.07.2007, 16:26
Enable automount in options.

ludwik_mistrz
04.07.2007, 16:07
It's not working. Any other ideas?

DariusIII
05.07.2007, 09:38
You have an option in DT to keep the image mounted (automount as previous posters already said).If that is not working anyway i don't see any trouble in manually mounting the image again.Is it so hard?