PDA

View Full Version : YADU doesnt start??? CPU100%



spyroman
24.08.2007, 09:52
Hello if i start Yasu it happens nothing, only CPU is 100% used?
Dont see any programm, only in task manager i see yasu.exe 99% CPU
What can i do, i use newest version.
Greets
Spyro

KoRn
24.08.2007, 15:29
This problem is well known.
See this (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?p=91233) thread.

Think you have to wait
for an update. But you
could post your cpu
specs 'cause it seems
to be a cpu related
problem.

spyroman
24.08.2007, 15:49
Hi my CPU is AMD Athlon 2500+ and Ram 1GB
Greets
Spyro

isonny
24.08.2007, 18:40
There is a new fixed Version out, get it.