PDA

View Full Version : Big problem after installation of DT :(



widde
17.12.2003, 00:54
Operating System: Win2k Pro SP4
Burning Software: Nero 6 Ultra edition
Anti-virus Software: None
DAEMON Tools Version: 3.41

Hi! I have big problems when I have installed Daemon tools :(
I install it, and after installation everything is just fine. It works great, I can mount an iso-file or whatever. But when I reboot my computer, I just can't start Windows again. It just goes to 75% of the splashscreen's blue list, and after that, nothin happens at all :(
I even can't start the computer in failsafe mode :(
I have to do like this to get into my Windows again:
* Boot the computer with my Win2k CD.
* Run the repair-console.
* Write "CDROM DISABLE"
and then reboot. Windows boots up but I have no CD:s then.

What can I do to make my DT work? I really don't know what to do =(

Here is my complete system:

Motherborad: Gigabyte GA-8IDX
CPU: Pentium 4 1,7GHZ
MEMORY: 512 MB SDRAM @ 133MHZ
Networkinterface: Realtek 8139
Graphic: Nvidia Geforce 3 TI200
Harddrive: Seagate 120 GB 7200 RPM 8 MB Cache + Seagate 60 GB 7200 RPM.
CD/DVD: Sony DDU1621 16X DVD-Driver
CD/DVD2: NEC ND-1300A Version 1.06
OS: Microsoft Windows 2000 Professional with SP4 and the latest patches.

So, my question is: How can I get Daemon tools to work, and what is wrong when it doesn't boot up?

widde
18.12.2003, 11:19
Noboy who knows the problem and know what to do? :(

darkoddio
29.12.2003, 12:21
Operating System: Win2K SP4
Burning Software: Nero 5.5.10.45
Anti-virus Software: Mcafee
DAEMON Tools Version: 3.43

I have the same problem :(