PDA

View Full Version : No shell-extensions (VISTA 64)?



Sangroid
29.08.2007, 13:47
Hello, I've just purchased DT-Pro, because I wanted to get rid of third-party shell-extensions...

But I can't get DT-Pro to make shell-extensions for me?

Help?

(I've tried to find an answer on this forum, but I couldn't find any)

:confused:

Jito463
29.08.2007, 18:34
Shell extensions are still borked for 64-bit Windows. They're working on it.

Sangroid
29.08.2007, 19:22
Shell extensions are still borked for 64-bit Windows. They're working on it.

Ahw, wish I've knew before... :(

Jito463
29.08.2007, 22:14
You can still access everything through the DT Agent (the tray icon), like before.

teebee
30.08.2007, 17:30
You can still access everything through the DT Agent (the tray icon), like before.

I know, but I loved the way Fastmount worked (with the older DT), with Vista 64 it won't work. And when I was browsing on the DT-Site I saw the feature Shell-Extensions...

:(

(patience, patience...)

(oops, I'm under my registered account...)