PDA

View Full Version : yasu blue screen error



evw2k
22.09.2007, 15:49
so i have the newest version of dt, windows xp, 2 gigs or ram, and pentium 4 3.2 ghz.

i can turn yasu and dt on, no problems. If yasu is off, i can use dt normally, but stuff gets blacklisted. Whenever I try to use dt while yasu is on, i immediately get a blue screen error. I have tried a few versions of yasu with no luck

Blazkowicz
22.09.2007, 20:56
Which exact BSOD (blue screen of death) do you get?
Also do you use latest version of YASU? Do you have 32 or 64 bit windows xp? Also latest service packs installed?

evlncrn8
22.09.2007, 21:00
And... is your system raid ?