PDA

View Full Version : wrong disksize



Hanschke
14.12.2007, 23:01
look at the picture:

http://img229.imageshack.us/img229/1575/bugnn3.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=bugnn3.jpg)

Blazkowicz
14.12.2007, 23:45
Wrong disksize? When i look at the picture everything is fine.

Your blank media has 702 MB which is normal.
Planned size is 1401 MB.
And 1401-702 MB = 699 MB

Hanschke
19.12.2007, 14:08
the project is planed that i have a size of 699 mb and my disk can take 702 mb.

there is no refresh cause i have deleted enough files. i have done a wrong picture to show it.

stupid :(