PDA

View Full Version : Invalid Device message with 3.44



tentonine
03.01.2004, 12:53
Operating System: Windows XP Pro with Service Pack 1
Burning Software: Easy CD Creator 5 with latest update (never given me any trouble before and I have used Daemon tools for some time)
Anti-virus Software: Norton Antivirus 2002 (not running in the background) - only so I can perform a manual scan if I want to.
DAEMON Tools Version: 3.44

I have switched off auto-start in daemon-tools and now, when I start it up manually, I receive a message saying invalid device. If I start it a second time, it works.
When I installed it, I was prompted to restart as normal. Then, after restarting, I was prompted to restart again. I uninstalled it and reinstalled it to see if this happened again and it did, only my computer locked up when the second restart message was displayed.

LIGHTNING UK!
05.01.2004, 02:37
Just to let you know, you're not alone.

I get it too.

Copytrooper
05.01.2004, 11:48
@LIGHTNING UK!:
Is this XP problem only? I checked 2k and no invalid device problem.

LIGHTNING UK!
05.01.2004, 19:37
Well im running 2003 so I guess its both.

shal
20.03.2006, 11:13
I've got Windows XP Home and Nero 7. I installed D-Tools and it run ok, but now when I start Windows there is a message that say "Invalid device", click OK and I can use D-Tools perfectly.

I think I must be because I installed Alcohol 120, because before install this program, the message didn't appear. But now I haven't Alcohol install...

I can use D-Tool, but this windows "invalid device" is very troublesome...


Thank (and excuse my english...)