PDA

View Full Version : Unknown Switch Error



jdr1000
12.07.2008, 21:58
I am using Daemon Tools Lite integrating with PlayMee in Meedios to mound DVDs Isos saved on a directoy on my computer.

When I try to mount the ISO, I get :Unknown Switch in Command Line" Error

mount command line is : -noicon -mount #,{file}
Unmount command is : -unmount #

Vista Ultimate, Dell M1530 3GB
PlayMee 1.6.2.0
Dameon Tools Lite 4.12.4
Isos Saved at C:\DVD\name of movie\nameofmovie.ISO

Any ideas

jdr1000
12.07.2008, 22:38
If I take -noicon from the command line the iso mounts but then unmounts just after 5-6 seconds.

J

Blazkowicz
13.07.2008, 00:00
Exchange # with 0 or 1,2,3 (stands for virtual drive number, 0 is the first and 3 the fourth virtual drive).

jdr1000
13.07.2008, 18:33
What is the noicon for. I had to take this out to make everything work (not all) since it is unmouting the iso after a few seconds.

J