PDA

View Full Version : The Rise of the Witch-king configuration



cyber92
16.09.2008, 13:37
Hi!

I don't know how to configure Lord of the Rings Rise of the Witch-king to work with YASU.

Please help me!




Sorry for my bad english.

Blazkowicz
16.09.2008, 13:46
What error do you get?
What copy protection is the game using?
What DT version are you using?
What YASU version are you using?
How you created your image?

cyber92
16.09.2008, 16:29
I'm using a mini image found on the web
yasu 1.4.708
DT 4.30.1
I don't now what protection is using

Blazkowicz
16.09.2008, 18:00
It is SafeDisc.

Recreate your image and select SafeDisc profile.
It is always better to try a full image instead of a mini image.

cyber92
16.09.2008, 20:53
Thanks Blazkowicz!