PDA

View Full Version : DT Lite 4.30.2 menu problem



bloodysneaker
11.12.2008, 22:22
Hi
I've just installed(oh and uninstalled, and then reinstalled...) the new version but I've a problem!! Program starts but when i click the tray icon the menu won't appear! I've vista x64 and the 4.30.1 worked fine on my sys!!

Sorry for my bad english and tnx for help :)

boyumeow
12.12.2008, 11:59
Hope U could resolve it after rebooting ur computer, usually 1st program start was adminstrative start, while later is normal user start, vista protective program. Thanks.

bloodysneaker
12.12.2008, 20:04
Nope :( Reboot don't resolve the problem!!