PDA

View Full Version : Disk Is Not Formatted



riopiop
30.01.2009, 06:15
I am new, and not good with computers. after i mounted the image my setup said to click on the drive. when i click on the drive to start the game, a screen pop up, and it said Disk Is Not Formatted. how do i do that on DAEMON tools lite

Blazkowicz
30.01.2009, 14:00
Your setup said?

riopiop
02.02.2009, 04:38
yea, but the point is when i click on the drive it said the disk was not formatted. so how do i do that.