PDA

View Full Version : Help me please



Rus_Dmitry
01.03.2009, 15:25
I have a problem with daemon tools pro adv version 4.30.0304.0047.
Every time i try to run different games with mounted disc image i recieve those messages
http://pic.ipicture.ru/uploads/090301/ZWEJ1TMIU6.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/6194/erroro.jpg(Please insert disc with game into DVD drive)
Each of them is about missing disc. I use IDE drive.

Blazkowicz
01.03.2009, 15:35
Which game? Is DT Pro Agent showing that you mounted the image? How have you created that image?

Rus_Dmitry
01.03.2009, 15:58
Europa 3 in nomine , and Mount&blade(russian versions)
I havent made any of this images myself , but before that they worked without any errors.
http://img166.imageshack.us/img166/6163/40093333.jpg

Blazkowicz
01.03.2009, 16:52
And when you try other images, do they run?
BTW and why you haven't created those images by yourself?

Rus_Dmitry
01.03.2009, 17:37
Other images seem to be working.

Blazkowicz
01.03.2009, 18:53
And which protections does these games have?

Rus_Dmitry
01.03.2009, 19:43
I dont know what kind of protection they use. How do i find it out ?

Rus_Dmitry
03.03.2009, 10:26
I've solved this problem changing parameter CDDir in register. I dont know why , but there was a wrong letter in parameter of name of cd.
P.S: you can close this one now