PDA

View Full Version : Protect cd: yes or not?



ag10054
12.03.2004, 09:25
Hi,

I'm trying to install Acrobat 6 Pro from an ISO image, so I have mounted It with daemon 3.44.
From the office pc I can complete the installation, but from the home pc I cannot complete the installation because the procedure ask me for the original cd.

In each pc I have Win 2000,

Question: why I have this problem on the home pc and don't have any problen in the office pc?

Thank's
Reagards

ag10054

Copytrooper
12.03.2004, 11:26
Try from original cd, if it fails too, ask Acrobat support.

Andareed
12.03.2004, 15:37
There was a bug in the installer in adobe creative suite - is this what you use?