PDA

View Full Version : Shell integration with DTpro



yoghi80
02.07.2009, 11:08
hello

i'm having a little problem with the shell integration of the latest version of dtpro (trial): when i click on a image file to mount there isn't shell integration, but if i run daemon tools program the shell integration on a file come back and a new process is running ( dtproshellhlp.exe ).

obviously the option shell integration is checked.

is it possible to have the shell integration active on the image files without every time run the main program?

thanks

Blazkowicz
02.07.2009, 18:22
Are you running Vista? If yes, try to disable UAC and check if issue is gone.

yoghi80
02.07.2009, 18:28
i'm using win xp

the process dtproshellhlp.exe should autostart with the winxp startup?

thanks

Blazkowicz
02.07.2009, 21:36
It should when Shell Extensions are activated.
Which version of DT Pro are you running?

yoghi80
02.07.2009, 22:28
latest trial.

SUPPORT2
09.07.2009, 13:27
Hello yoghi80
Did you try to disable/enable shell extensions in DTPro Preferences?