PDA

View Full Version : Astroburn installation



landolini
19.07.2009, 11:05
I 've installed two times Astroburn Lite ....but the Actions panel
is missing !
Thanks a kot in advance .

Blazkowicz
19.07.2009, 11:12
Which actions panel?
Actions menu is only available in normal AstroBurn, not Lite one.

landolini
19.07.2009, 11:19
Which actions panel?
Actions menu is only available in normal AstroBurn, not Lite one.

Then Astroburn Lite doesn't work ...
thanks.

PS- I 've only this NOT working panel

http://img510.imageshack.us/img510/6031/iso2.jpg

Sway
19.07.2009, 11:28
Then Astroburn Lite doesn't work ...
Please, describe your problem in detail. Why do you think Astroburn Lite doesn't work?

Blazkowicz
19.07.2009, 15:15
Do you have any burning drive installed at all?

landolini
19.07.2009, 15:56
Do you have any burning drive installed at all?

Astroburn panel has buttons grayed out , not active ...and CD is ready on drive D .
Astroburn doesn't detect the CD . I work fine with it .
I 've to say that this is a Winxp virtual machine under a Linux host and VMware .
I don't know if Astroburn has problems about this.....though many other products work fine....

http://img261.imageshack.us/img261/4743/iso3.jpg

Sway
19.07.2009, 16:18
What device do you use? Did you try to use any other devices?

though many other products work fine....
Please, specify these products.

Blazkowicz
19.07.2009, 16:18
Well, AstroBurn does only work with burners (recorders). Not with readers only.

landolini
19.07.2009, 17:40
Well, AstroBurn does only work with burners (recorders). Not with readers only.

My CD/DVD driver ( D unit) can read and write records...

Last week I' ve tried Imgburn ...and worked...

landolini
19.07.2009, 19:04
I 've changed the settings in VMware of CD/DVD and can be connected directly .
I want create an iso image of CD on D unit . I 've choosed the folder where storing the image ....the only button active refers to burn ( Masterizzazione...) !
Have I to hit this button ?!??

http://img525.imageshack.us/img525/8248/iso4.jpg

Sway
19.07.2009, 19:21
You cannot create disc image using Astroburn Lite. This functionality was not provided in Lite version. You may use Astroburn 1.0.91 (download from Software for burning, grabbing and mastering CD, DVD, HD DVD and Blu-ray discs :: Astroburn.com (http://astroburn.com)).

In Astroburn Lite you can only burn files or images. You will get full functionality in Astroburn Pro 1.1.0, which will be released soon. Watch for announcements! :D

landolini
19.07.2009, 20:19
You cannot create disc image using Astroburn Lite. This functionality was not provided in Lite version. You may use Astroburn 1.0.91 (download from Software for burning, grabbing and mastering CD, DVD, HD DVD and Blu-ray discs :: Astroburn.com (http://astroburn.com)).

In Astroburn Lite you can only burn files or images. You will get full functionality in Astroburn Pro 1.1.0, which will be released soon. Watch for announcements! :D

Thanks a lot.