PDA

View Full Version : 3.26 buggy with sp1



saltynuts
18.12.2002, 19:42
clean install of winxp, installed sp1. install dtools, reboot and I get a "SCSI Driver not detected" error. look in t he system event log and it says ( st325kj is your scsi driver )

Event Type: Error
Event Source: st324kj
Event Category: None
Event ID: 4
Date: 12/18/2002
Time: 2:21:52 PM
User: N/A
Computer: SALTYNUTS
Description:
Driver detected an internal error in its data structures for .

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 00 00 00 00 01 00 58 00 ......X.
0008: 00 00 00 00 04 00 04 c0 .......А
0010: 7f 4d 4f 80 c0 00 00 c0 MO€А..А
0018: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........

Development
18.12.2002, 19:45
Is this the only error you have in system event log?

saltynuts
19.12.2002, 01:00
no, no other logs. I've tried others and they either bluescreen or do something nasty on reboot. alcohol120% would cause a bluescreen, the virtual cd also did that. Somehow I don't think my winxp installation likes virtual cdrom drivers. Funny tho my win.net rc1 installation had no problems with it. oh well

Snowblind
19.12.2002, 13:28
i do have the same problem, just upgraded from .23 to.26 and now either WinXP SP1 does not want to boot either is keeps restarting. Had to disable virtual drive ... and then when rebooting i got the same message about scsi driver not installed.

burning soft: cloneCD and Nero version something.19