PDA

View Full Version : game doesnt see image



mathwizi2005
21.10.2009, 20:09
for years i've used Daemon lite to use backups of my disks
yet just recently, i've been running into problems

i created .iso images of my Starcraft and Brood War disks b4 my lil bro cracked them

and i mounted them each on a diff drive and they did work, until i restarted, now they both say that they dont see the CD yet the images r still mounted

Sway
22.10.2009, 10:24
Add screenshot or post full error message text.
And what is your DTLite version?

Underheaven
23.10.2009, 07:39
FYI, you don't need a CD with the latest patch of Starcraft.