PDA

View Full Version : Incompatible with Windows 7



wilson0804
15.11.2009, 03:33
When I tried to install Daemon Tools Lite 4.35.5 in my Windows 7 Ultimate 32 bit, it was said that it didn't compatible with windows 7. It was said that Daemon Tools Lite 4.35.5 will compatible with Windows 7... Here is the screenshot :

http://photoserver.ws/im*ages/tmZ24aff71e805963.jpg

Blazkowicz
15.11.2009, 09:22
It is compatible. Windows just don't know it yet for the file name you took.
Rename it back and windows shouldn't complain.

RudeBoySes
15.11.2009, 18:02
When I tried to install Daemon Tools Lite 4.35.5 in my Windows 7 Ultimate 32 bit, it was said that it didn't compatible with windows 7. It was said that Daemon Tools Lite 4.35.5 will compatible with Windows 7... Here is the screenshot :

http://photoserver.ws/im*ages/tmZ24aff71e805963.jpg

I am running Windows 7 Ultimate 64-bit (x64) with Daemon Tools Lite v4.35.5 and it installed without any warnings or alerts...

You probably have UAC turned on.. i always have mine turned off .. i find it to be very annoying and extremely useless ..

Here's my screenshot:
http://i38.tinypic.com/ac4dg2.jpg

wilson0804
16.11.2009, 15:13
When it showed up the alert, I didn't dare to take a risk to install that.. Because my brother said he had ever tried to install it in his vista and he also got that alert. When he took a risk to install it, it caused his windows became error and he had to reinstall his windows just because of this.. And I'm afraid of that.. Beside that, I myself is using Windows 7 32 bit Ultimate.. Yours is the 64 bit..

Blazkowicz
16.11.2009, 16:29
Just rename it back to original file name.
Windows sees DAEMON Tools in file name and therefore the alert.

wilson0804
16.11.2009, 23:15
What do You mean by renaming to the original file name? I'm using the original file name that I directly downloaded from daemon tools homepage..

yakov
17.11.2009, 05:21
I have tried to install DT pro on my Win7 and i get "not a valid Win 32 app".Help my!?

Blazkowicz
17.11.2009, 06:42
@yakov
Redownload the setup.

@wilson0804
You are not as when i check your file name, it is DAEMON Tools Lite ... instead of DTLite4355-0068.exe

wilson0804
17.11.2009, 10:47
Thanks for telling me to rename it.. Now, the program is working great !!! LOL :D