PDA

View Full Version : Armenian translation



hrant777
27.12.2009, 14:14
Hi
I wont to start Armenian translation.
Please say how goin translations group?????

oder2
27.12.2009, 23:20
Are you sure you'll be able to understand what you translate? You've made three mistakes in two English sentences.

hrant777
28.12.2009, 08:01
Are you sure you'll be able to understand what you translate? You've made three mistakes in two English sentences.

Yes, I am assured,that I can begin translation.
Sorry for discrepancy in that post.
Please tell me how I can begin?

hrant777
23.01.2010, 13:10
I have finished Armean translation of Daemon Tools!!!