PDA

View Full Version : Can't get DT to work with avast and zonealarm



customer06902353
23.03.2010, 16:49
Hi folks!

I apologize in advance if someone already have asked this. I had DT lite installed on my computer and it have always worked great, but reacently I got the free antivirus-program Avast and the free version of zonealarm. After that I couldn't use DT lite anymore, and I have tried with DT pro but to no avail. When I try to install DT lite it says "Internal setup error. Error code: 14. Contact support". Is there someway to make it work?

Please help!

Blazkowicz
23.03.2010, 16:52
Uninstall ZoneAlarm toolbar.

customer06902353
23.03.2010, 17:51
It worked!

Thanks a lot!!

Cheers