PDA

View Full Version : mount image not working



timaloy
06.07.2010, 16:59
was just wondering if any one could help whne i clk to mount the iso image nothing happens at all been doing this for days any help or info would be great

windows 7 x64

Sway
06.07.2010, 17:31
Is your problem reproduced for all images?

Terramex
06.07.2010, 17:31
was just wondering if any one could help whne i clk to mount the iso image nothing happens at all been doing this for days any help or info would be great

windows 7 x64Can you browse the content in Windows Explorer / My Computer ?

What's the global Autostart behaviour on your system ?
Do real CDs/DVDs normally autostart ?