PDA

View Full Version : mount image not working



timaloy
07.07.2010, 01:16
was wondering if any 1 could help when i try to mount and the image mounts then nothing happens same with img burn power iso been having this trouble for weeks does any 1 have any idea what this is any help would be gratefully appreciated

Terramex
07.07.2010, 11:18
Please don't crosspost; one thread (http://forum.daemon-tools.cc/f19/mount-image-not-working-26693/) for one topic should be enough ;)

timaloy
07.07.2010, 14:29
sorry didnt realise didnyt see the other post getting added has any one any idea what this could be