PDA

View Full Version : Mounting then crashing



pablos2184
11.11.2010, 22:22
after several days of trying to get this to load on my new lap top i still am running into the same problem.

It goes to blue screen after i mount an image and try to install the game files and the blue screen says system_service_exemption. I have used two diff virtual drive programs and have had the same result.

I really do not know what to do now, if any of you could help me out I would really appreciate it.

Here is a link to my mini dump file that I uploaded to megaupload, hope I did it right.

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service (http://www.megaupload.com/?d=0925YO96)


************************************************** *****************************
* *
* Bugcheck Analysis *
* *
************************************************** *****************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 3B, {c0000005, fffff800031790c0, fffff88006faa620, 0}

Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!PspInsertProcess+40 )

Followup: MachineOwner
---------

0: kd> !analyze -v
************************************************** *****************************
* *
* Bugcheck Analysis *
* *
************************************************** *****************************

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)
An exception happened while executing a system service routine.
Arguments:
Arg1: 00000000c0000005, Exception code that caused the bugcheck
Arg2: fffff800031790c0, Address of the instruction which caused the bugcheck
Arg3: fffff88006faa620, Address of the context record for the exception that caused the bugcheck
Arg4: 0000000000000000, zero.

Debugging Details:
------------------


EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.

FAULTING_IP:
nt!PspInsertProcess+40
fffff800`031790c0 49894210 mov qword ptr [r10+10h],rax

CONTEXT: fffff88006faa620 -- (.cxr 0xfffff88006faa620)
rax=0000000000000358 rbx=0000000000000000 rcx=0000000000000081
rdx=0000000000000000 rsi=fffffa800433db60 rdi=fffffa80041fb060
rip=fffff800031790c0 rsp=fffff88006faaff0 rbp=fffff88006fabca0
r8=0000000002000000 r9=0000000000000000 r10=0000000000000000
r11=fffff88006faadd0 r12=0000000000000001 r13=fffffa800427b630
r14=fffff88006fab1f0 r15=0000000000000000
iopl=0 nv up ei pl zr na po nc
cs=0010 ss=0018 ds=002b es=002b fs=0053 gs=002b efl=00010246
nt!PspInsertProcess+0x40:
fffff800`031790c0 49894210 mov qword ptr [r10+10h],rax ds:002b:00000000`00000010=????????????????
Resetting default scope

CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1

DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT

BUGCHECK_STR: 0x3B

PROCESS_NAME: Install.exe

CURRENT_IRQL: 0

LAST_CONTROL_TRANSFER: from 0000000000000000 to fffff800031790c0

STACK_TEXT:
fffff880`06faaff0 00000000`00000000 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!PspInsertProcess+0x40


FOLLOWUP_IP:
nt!PspInsertProcess+40
fffff800`031790c0 49894210 mov qword ptr [r10+10h],rax

SYMBOL_STACK_INDEX: 0

SYMBOL_NAME: nt!PspInsertProcess+40

FOLLOWUP_NAME: MachineOwner

MODULE_NAME: nt

IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe

DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 4c1c44a9

STACK_COMMAND: .cxr 0xfffff88006faa620 ; kb

FAILURE_BUCKET_ID: X64_0x3B_nt!PspInsertProcess+40

BUCKET_ID: X64_0x3B_nt!PspInsertProcess+40

Followup: MachineOwner
---------

Blazkowicz
11.11.2010, 22:37
Ensure all drivers are up2date (also BIOS) and all Windows updates are installed.

pablos2184
11.11.2010, 23:14
as far as I can tell everything is up to date and installed