PDA

View Full Version : Posible to install dtsoftbus01 driver via commandline



jslegers
10.01.2011, 22:04
Hello,

Is it posible to install the dtsoftbus01 driver via the command line. I have treid rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 dtsoftbus01.inf but this doesn't work/

John

Blazkowicz
10.01.2011, 22:10
And if you try "rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 .\dtsoftbus01.inf"?

jslegers
11.01.2011, 08:48
Hello,

I have tried it but it doesn't work. I'm wondering if it is possible.

John

Blazkowicz
11.01.2011, 10:03
Do you get any error? I get no error executing my example above.

jslegers
11.01.2011, 10:19
I don't get a error.
I want to use it for my customized Total Commander.
In the button bar I have two icons. One for mounting and one for dismounting. But when DT starts for the first time it auto creates an virtual drive, and I don't want that. I'm seeing in the tray that it creates a cd-rom drive.

I think I found the solution. I start DtLite.exe -set_count 0

I will test it in my vm.