PDA

View Full Version : Insert CD Problem



Iron Earth
28.01.2011, 13:56
I used it to install a downloaded version of Mechcommander 2 which would have needed a disc to do so, so I know that the program works. However, whenever I try to play the game, it keeps telling me "Please put in the correct CD-ROM". I don't understand what I'm doing wrong. Please, any help would be greatly appreciated. Thank you.

evlncrn8
30.01.2011, 18:05
buying the game might be a good option ;p

FordPrefect
30.01.2011, 20:01
Game is available for free

Download details: Microsoft MechCommander 2 Shared Source Release (http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=6D790CDE-C3E5-46BE-B3A5-729581269A9C&displaylang=en)


The MechCommander series is now free for download (http://arstechnica.com/gaming/news/2006/08/5172.ars)