PDA

View Full Version : Removing a device faults the video on my laptop



kris44dad
29.03.2011, 15:26
I would like to submit a bug report. If you need anymore information, write back with instructions on how to find the info you need to assist in your efforts. The problem appears to be 100% reproducible. Anytime I remove a device, the video scrambles. This occurs when removing a device either
via the Windows interface or command line. And no, there is no updated video driver for this machine.

Daemon Tools Lite v. 4.40.2.0131 SPTD not installed
OS: Windows Vista Home Premium SP2 (32-bit)

Toshiba L355D-S7901
4.00 GB RAM
ATI Radeon 3100 Graphics (as reported by device manager)

Sway
29.03.2011, 16:03
What do you mean "video"? Is it a movie or a picture on your display?

kris44dad
30.03.2011, 04:36
What do you mean "video"? Is it a movie or a picture on your display?

The desktop. The whole screen was garbled.

I got my camera so I could post before and after pics for you, but this time when I removed a device the laptop gave me a garbled blue screen (couldn't read it exactly but could tell it was a BSOD)

When the laptop rebooted, it went through the 'check for solution' routine and said my Roxio PX engine was not working properly. It took me to the website and I installed their update.

After I rebooted again, I was able to remove devices without it faulting. So, I guess the new beta is incompatible with some of the old versions of some disk writer drivers.

Sway
30.03.2011, 09:26
It is quite possible that Roxio causes your problem. Please send to support-eml@disc-soft.com the following info:

1) minidump file which was generated after BSOD;
2) msinfo;
3) link to this thread;
4) any screenshots which may help us.

Thank you!

kris44dad
30.03.2011, 17:46
Thanks Sway. Sent.