PDA

View Full Version : Where do I get YASU?



BadCo55
05.07.2011, 22:29
I've looked in the downloads area, and I can't seem to find YASU, can someone please supply a link? Thank you.

Terramex
07.07.2011, 12:11
http://forum.daemon-tools.cc/f40/yasu-1-6-9040-released-23591/
Please note YASU doesn't work with current DT versions anymore.

zeppi
07.09.2011, 02:47
Is there a old version i can download so it will work so i can play fallout ??

Terramex
07.09.2011, 10:30
When using the virtual SCSI drive of latest DT lite version YASU shouldn't be required.
Which Fallout are you talking about ?
Which error message exactly do you get ?
How have you created your image ?