PDA

View Full Version : MDX - Password



fpefpe
20.09.2011, 18:39
Hello -- Can I add a password to an existing mdx file?

Blazkowicz
20.09.2011, 18:46
If you use Image Converter in DT Pro Advanced or DT Net yes.

MJsusan
23.09.2011, 04:49
surely, you can add password. it is not difficult.