PDA

View Full Version : Cant Play at full resolution?



vampelle
27.06.2012, 06:26
I having problem at playing at full HD 1920 resolution. the max i can play is now at 1600max resolution.
event hough i was able to play at 1920 resolution until the demo ended?

After installing your daemon tools pro demo version, i was able to play the game in full 1920 resolution until the expire demo. and when i used after the demo the max it played was 1600 resolution only. This is same for daemon tools lite free version also which i have now installed.

This is restriction or is this an problem i have done fresh install two times already of the lite version.

Terramex
27.06.2012, 15:17
This must be a coincidence.
The usage of DAEMON Tools Pro/Lite can't have any influence on any games' max. resolution.

vampelle
27.06.2012, 21:54
This must be a coincidence.
The usage of DAEMON Tools Pro/Lite can't have any influence on any games' max. resolution.

then what should i do. as i haven't changed any setting of my system.
playing at full resolution was more fun than now.

oder2
28.06.2012, 15:44
I guess you should contact game publisher and/or post to game support forums.