PDA

View Full Version : Multiple CD installation problem, component transfer error...



gomijin
29.07.2004, 06:31
Operating System: Windows 98 SE
Burning Software: N/A
Anti-virus Software: N/A
DAEMON Tools Version: 3.46

First off, I've been using these tools for a while, and I haven't had any other problems aside from this, they're amazing and effective, and I doubt this problem is caused exclusively by them, but rather some combination of stupidity I've created. Anyhow, here it is:

I mount the first image, everything goes fine. I am prompted for the second image, which i mount, then hit ok to continue installation. Immediately I get "component transfer error," followed by an Ikernel error, specifically:

IKERNEL caused an invalid page fault in
module KERNEL32.DLL at 0187:bff7a388.
Registers:
EAX=367990f8 CS=0187 EIP=bff7a388 EFLGS=00010206
EBX=00002004 SS=018f ESP=006decb8 EBP=006decdc
ECX=65c45a36 DS=018f ESI=00e2fb3c FS=3dd7
EDX=cde940f0 ES=018f EDI=0990d860 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
89 41 08 8b 56 04 8b 46 08 89 50 04 8d 04 1e 50
Stack dump:
0990d860 00000000 00e1000c 00e10000 00e2fb3c 00000000 00000000 0000a73f 00000e30 006ded04 bff7a550 00e10000 00e2fb3c 00002004 00000000 00000000

It then goes to blue screen, telling me that to please insert the CD with <serial number> in drive E, or possibly clean it off.

Like I said, is this even a tools problem, a personal problem with me being moronic, or a bad image problem? I was sent these by a friend, who assures me he's had no problems himself, though he still has the original CDs and may not know exactly what I'm talking about with my virtual drive issues.

I've been exhausting what options I can think of to fix this problem, and I am officially out of ideas. Any information on what causes this problem, or possible fixes would be greatly appreciated. Thank you.