PDA

View Full Version : Command Line Issues



2ton20one
10.06.2016, 00:27
Hi, I am trying to mount an image via the command line options but am having no luck. I originaly tried running the command in a batch file but cant get the image to mount.

Found this url --- Command line - DAEMON Tools Lite Help (http://daemon-help.com/additionally/command/) --- as well as many others

I'm not sure what I am doing wrong. I run the command below and it doesn't do anything. No errors. I'm running Windows 10 pro 64bit.

Here's what I've been trying...

C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTAgent.exe -mount dt, 0, "G:\Path\Path\Path\Image.cue"

Any help would be appreciated.

Terramex
13.06.2016, 13:52
Hallo, and welcome to the forums :)
Have you put quote signs around C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTAgent.exe ?
If so, your syntax is actually correct :confused:
Where is the image located, network or local drive ?

SUPPORT1
13.06.2016, 16:51
Hello,
The mount syntax is:

Syntax: -mount <type>,<n>,<path>
type - "dt", "scsi" or "ide" (*)
n - device number
path - path to file
Example: DTAgent.exe -mount ide, 0, "f:\test.iso"

Do you have the same problem with other images (different formats) or with the specific one?

Jayme65
31.07.2016, 12:18
Hello,
The mount syntax is:

Syntax: -mount <type>,<n>,<path>
type - "dt", "scsi" or "ide" (*)
n - device number
path - path to file
Example: DTAgent.exe -mount ide, 0, "f:\test.iso"


So, <n> should be a device number, not a device letter as stated here: Command line - DAEMON Tools Lite Help (http://www.daemon-help.com/additionally/command/)