PDA

View Full Version : Error message when I try to mount an image!



F0uRc3
19.01.2003, 16:56
Hello,
when I try to mount an image (when I select a cue file) I get this message:
"Unable to mount image. CUE sheet: line 1 - FILE command must appear before any other commands."
I use Win98SE and Daemon Tools v3.29
Need help, thx!

Copytrooper
19.01.2003, 17:21
Post the cue-sheet!

NetSoerfer
19.01.2003, 17:21
The .cue-file is defect, just make a new image from your original disc and try again, it should work then.

sG

Development
19.01.2003, 17:22
What help do you need? The message displays already all necessary information for you. Your CUE files is corrupt. Read CDRWIN help on specification of CUE format to get more info or post your CUE here.

What program did you use to create this CUE? Don't tell me you have downloaded it and you did not read the board rules...;-)

anarkist2k1
19.02.2003, 13:37
or you can just try to mount the file from your .bin or whatever image the cue file points to. i never use cue files when i mount images. When you're going to mount an image, just tell it to show files of all types, you'll be able to see your .bin or whatever the main img file is (the largest one, usu around 500-750 mb's)

LocutusofBorg
19.02.2003, 17:41
@anarkist2k1: this only works with single-track discs!! The cue-file is needed if disk contains more than one track, so cue file isn't useless (otherwise nobody invented them :wink: )

NeTsurFer
19.02.2003, 18:20
yep I hear so many ppl "CUE what do I need a cue for" hrhrhr and than trying to burn an CD-Extra ...