PDA

View Full Version : Rome: Total War 1.2



GeneralJeoh
05.02.2005, 16:26
This version doesn't work with the current version of D-Tools(3.4.7).
It used to work with 1.1, I'll check if there's a new version of SafeDisc on it, but I doubt it.

Anyone know why it won't work? I have mounted all 3 .cue's.

Copytrooper
05.02.2005, 16:56
Sure it does, SafeDisc has no problems with Daemon Tools virtual drives.
Don't use obsolete bin/cue format and re-create the images from your original cds in appropriate image format (e.g. Alcohol or Blindwrite).

GeneralJeoh
05.02.2005, 19:43
Sure it does, SafeDisc has no problems with Daemon Tools virtual drives.
Don't use obsolete bin/cue format and re-create the images from your original cds in appropriate image format (e.g. Alcohol or Blindwrite).

Thanks, that worked :D