PDA

View Full Version : Mounting on V:



MarkMarkMark
25.03.2005, 23:34
Operating System: Windows XP
Burning Software: CloneCD
Anti-virus Software: none
DAEMON Tools Version: ..

Hej guys, i would like to know if there is a way to put deamontools to mount V:

I want to do it with keyboard shotcuts... or with the command line switches.... no mouse involved.

i know i can do it with the mouse > rightclick on daemontray... set device parameters... mount on V:.

But im writing a script with AutoIT to put in on V... and i dont want to use my mouse..

Is there a way with shortcuts...?

Copytrooper
26.03.2005, 09:39
Check out Daemon Script in our download section, maybe it fits your needs.

MarkMarkMark
26.03.2005, 12:46
Mmm.. i tried that daemonscript.exe...but i cant find a option to set device parameter on V: ;S

Copytrooper
26.03.2005, 12:58
What device parameter do you want to set?

MarkMarkMark
26.03.2005, 13:03
Device 0 on V:

MarkMarkMark
26.03.2005, 18:20
Is that possible?

MarkMarkMark
29.03.2005, 19:08
i made a desktop record of what i mean

http://www.marksmit.com/pimp/daemon.avi