PDA

View Full Version : Error: Product not installed!



Vagrant
12.05.2005, 20:49
Operating System: Windows XP Pro 32-bit (SP 0)
Burning Software: Nero 6.6.0.1
Anti-virus Software: None
DAEMON Tools Version: 3.47

After uninstalling Daemon tools 3.43, I began receiving a small error window on startup that says Product not installed! which only goes away when I reinstall the program. Ive gone through every step mentioned in this (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/viewtopic.php?t=2287) thread, but none of it seems to prevent this. Perhaps Im missing something? Thanks.

Nemerov
16.05.2005, 12:34
Perhaps unregistering and registering the MSI system might help you.
In the run dialog, type:

"msiexec.exe /unregister", confirm it, and enter the following:
"msiexec.exe /regserver".
After this, restart your computer and try to install d-tools again.

Copytrooper
16.05.2005, 12:36
Maybe you'd some addon installed (e.g. awxDTools), you need to un-install addons, too.

Vagrant
24.05.2005, 01:50
Perhaps unregistering and registering the MSI system might help you.
In the run dialog, type:

"msiexec.exe /unregister", confirm it, and enter the following:
"msiexec.exe /regserver".
After this, restart your computer and try to install d-tools again.

Didn't work. I'm not running any add-ons either.


One thing I have noticed was that the last drive I have connected defaults to G:, my virtual DVD to E:, (I have one physical CD-ROM, D:), and my F: label has completely dissapeared, as if being reserved by some rogue system file. It occoured when I first encountered this problem after uninstalling Daemon Tools.